KINDERKUNSTROUTE

5-6 en 12-13 oktober | verschillende locaties

Voor kinderen is er ook weer genoeg te doen in de aanloop van de kunstroute en tijdens de kunstroute.
Zo is er op zaterdag 5 oktober van 12 tot 13 uur en van 14 tot 15 uur in de speeltuin in Crooswijk op het Schuttersveld creatief kinderwerk met kunstenaar Christien de Jong, die is geïnspireerd door aboriginal kunst.
Aanmelden van tevoren wordt op prijs gesteld, bel 06-13.28.78.86.

CROOSWIJKSE KUNSTROUTE Rakakker | Rakstraat
In de Rakstraat zijn kinderworkshops. Kinderen trekken met een ArtParade door de wijk en kunnen daarna zelf kunst gaan maken. Op panelen kan een megakleurplaat worden ingevuld en er zijn workshops tekenen.

PAMEIJER | Crooswijksesingel 66
Kinderen kunnen meedoen aan workshops om leuke buitenkunst voor de Kunstroute te maken. Hun werk wordt gelijk geëxposeerd! Crooswijkse kinderen kunnen zich opgeven bij info@amberexperience.com.

KRALINGSE KUNSTROUTE Datsja!-workshops
In de Datsja!-workshop ontmoeten ouderen en kinderen elkaar via taal en schilderkunst in gesprekjes over verlangen en samen onderzoeken ze dit Russische thema op verschillende manieren. Aanmelden op telefoonnummer 06-24880081 of via de mail op datsja.rotterdam@gmail.com.
De workshop is op zaterdag 12 oktober van 11.00 uur tot 13.30 uur.

ARTPARADE
Workshops, waarbij kunstenaars hun kunstzinnige talent overbrengen op kinderen, pas send bij het thema 'VuurpijlĂ­ van de ArtParade'. Voor de kleintjes is er toezicht van ouders en/of begeleiders. De workshops worden gehouden in de maand september en de eerste week van oktober, op een donderdag, vrijdag en/of zaterdag.
Geef je op bij artparadekc@gmail.com (Carole Hietbrink)
De Agenda toont kort alle openingen en evenementen van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk 2013. Kijk voor meer achtergrondinformatie in de programmakrant bij Activiteiten.