Boezemvriend-onderscheiding

Kralingen.Boezemvriend penningDe Boezemvriend-onderscheiding voor 10 jaar​ Kunstroute Kralingen-Crooswijk
Afgelopen zondag 14 februari, op de dag van de liefde, werd de start van het jubileumjaar van de Kunst route Kralingen-Crooswijk gevierd. In combinatie met de opening van Croos, de nieuwe plek met koffie, kunst en meer.
De viermans-formatie De Parelvissers trad twee maal op met een krachtige keuze uit prachtige pop en rock en een verrassingsoptreden van zangeres Carolien. Dichter Joop van den Bos las over Bep van Klaveren en over Crooswijk.
Linda van Croos sprak een welkomstwoord, de kick off van de 10e route werd ingeleid door voorzitter Arjen Baas (klik hier voor zijn verhaal), Dik Vuik las een column (klik hier voor de column van Dik).
Debora Fernald en dochter Tyka kondigden de start aan van Madame Jeanette, een vriendenactie voor de KinderKunstRoute Kralingen-Crooswijk.
Het bestuur en de coördinatie van de route werd verrast door Paulette Verbist van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk die de route onderscheidde met de Boezemvriend-penning. (klik hier voor de toespraak van Paulette).

De oudste op het podium: Joop van den Bos en de jongste: Tyka.
De oudste op het podium: Joop van den Bos en de jongste: Tyka.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *