Inschrijving 10e Kunstroute Kralingen-Crooswijk – Deadline: 1 juni a.s.

Onze tiende Kunstroute wordt een extra feestelijk jubileum-evenement, dat je niet wilt missen. Het is nog tot en met 1 juni mogelijk in te schrijven voor deze Kunstroute.

Naast de spectaculaire opening bieden we dit jaar onder meer festivalcafé Croos, de veiling en straatkunst. Ook komt er weer een culinaire route en wordt er een magazine gemaakt met de hoogtepunten van tien jaar Kunstroute met veel beeldmateriaal en verschillende interviews.
Het programmaboekje komt terug, naast natuurlijk de publiciteit die je gewend bent van ons en die we dit jaar ook extra zullen inzetten. Zoals de bijlage in de ster en die met tienduizenden door Kralingen-Crooswijk en wijde omgeving wordt verspreid. De tiende Kunstroute Kralingen-Crooswijk wordt een Kunstroute om niet te missen!

Vrijdag 7 oktober: spectaculaire opening in Galerie Kralingen
Weekend 8 en 9 oktober: Kunstroute Crooswijk
Weekend 15 en 16 oktober: Kunstroute Kralingen

Heb je je nog niet ingeschreven en wil je wel meedoen?

Vul dan voor 1 juni het formulier in:
Klik hier voor het inschrijfformulier!
Mocht dat problemen opleveren, mail dan naar info@nullwillemvanhest.nl

 

KinderKunstRoute – Madame Jeanette

Ook dit jaar organiseren we weer activiteiten die de kinderen in Kralingen-Crooswijk met de kunstroute kennis laten maken. Dit jaar besteden we daar extra veel aandacht aan, onder de naam Madame Jeanette.

Wil je op dat gebied iets doen, een workshop of demonstratie geven, voor kinderen over je werk vertellen?

Laat het ons weten via info@nullkunstroutekralingencrooswijk.nl. We besteden er in bij onze publiciteit extra veel aandacht aan op onder meer de website, in de krant en in het programmaboekje.

kr_2016_achter