Midzomerfestival Kralingen

A.s. zaterdag 18 juni is de 10-jarige Kunstroute Kralingen-Crooswijk één van de organisatoren van het 2e Midzomerfestival Kralingen. Thema: ‘Tango, Jazz en Midzomer’. Paulette Verbist, vicevoorzitter van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en groot kunstliefhebster, opent om 16.30 uur het evenement in de prachtige botanische tuin.

flyer_midzomer_kralingenVOOR

TangoZZs & More treedt op en tijdens het optreden wordt live geschilderd en getekend door Thea van Doorn, Willem van Hest, Tineke Noordzij en Alina Smocov. In het zadenhuisje, in de kas en door de tuin heen is werk te zien van Ida Broekhart, Kaije Feenstra, Willem van Hest, Tineke Noordzij, Els van Teeffelen, Lara Muradjan, José Ras en Alina Smocov. De deelnemende kunstenaars worden voorgesteld aan het publiek. We ontvangen u met koffie en thee en sluiten af met een drankje. Hartelijk welkom!

klik hier voor de website

flyer als pdf