Midzomerfestival Kralingen

10 jaar Kunstroute Kralingen-Crooswijk presenteerde tijdens de opening van Midzomerfestival Kralingen exposities met werk van  Kaije Feenstra in het groen van de Botanische Tuin; Ida Broekhart, Alina Smocov en Els van Teeffelen in het zadenhuisje en Willem van Hest, Lara Muradjan, Tineke Noordzij & José Ras in de subtropische kas.

Expositie t/m 1 juli. De tuin is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 16 u. & zondag 26 juni van 10 u. tot 16 u. Cederstraat 5.

Het festival werd geopend door Paulette Verbist, vicevoorzitter gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en groot kunstliefhebster. De muzikale omlijsting was van TangoZZs&More. Tijdens het optreden werd live getekend door Thea van Doorn en Tineke Noordzij.Op verschillende locaties in Kralingen kon t/m 1 juli worden genoten van muziek, dans, poëzie, beeldende kunst en theater. Het volledige programma van Midzomerfestival Kralingen is te vinden op de website www.midzomerfestivalkralingen.nl.

Het festival is een initiatief van de Botanische Tuin, Cantorij Protestants Kralingen, Kunstroute Kralingen-Crooswijk, stichting Muzikc, de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten en Trompenburg Tuinen & Arboretum.