De beeldentuin in het Hofje van Gerrit de Koker

het hofje van gerrit de kokerTijdens deze 10e Kunstroute Kralingen-Crooswijk exposeren een tiental beeldhouwers en keramisten voor het eerst hun werk op een nieuwe locatie voor de kunstroute: de weelderige tuin van het Hofje van Gerrit de Koker.

De glooiingen in de tuin zorgen voor natuurlijk afscheidingen en achterwanden voor het werk van Kaije Feenstra, Vera Harmsen, Marcel Koeleman, Leida de Nobel, Thea Sabelis, Jacqueline Specken, Yvonne Smit, Frank Stoopman, Marja Tholenaars.
Ook zullen er de resultaten van workshops schilderen, gegeven door Nelleke Spaan, po√ęzie door Carla Scheepe en is er een expositie van een viltwerk-workshop door Mirjam Peeters.
Het Kralingse weekend wordt geopend op zaterdagochtend met onder andere koffie, thee en taart en een optreden van het koor Bella Cantara.