Tuin der lusten-exposities

15 Kunstroute-Kralingen-Crooswijk-kunstenaars in de Botanische Tuin en in Trompenburg tuinen & arboretum – Midzomerfestival Kralingen, t/m 6 juli
Nog t/m 6 juli: -tuin der lusten-expo- van 15 kunstenaars in het kader van Midzomerfestival Kralingen in de Botanische tuin, Cederstraat 5.
Open van di. t/m vr. van 10 tot 16 uur.
Toegang gratis

Deze diashow vereist JavaScript.

In Trompenburg, tuinen & arboretum, aan de Honingerdijk 86 – is ook tot en met 6 juli veel werk te zien in het kader van Midzomerfestival Kralingen: bij de ingang, in het entreegebouw, in het theehuis en in de woestijnkas en bij de volière.
Open ma. 12–17u;di. t/m vrij.: 10–17u, Za. & zo.:10-17 u.
Toegang gratis met R’dam-pas en Museumkaart.
Dansvoorstelling ‘De Herberg’, Zaterdagavond 1 juli 20.30 uur  Botanische Tuin, Cederstraat 5
In het unieke decor van de Botanische Tuin Kralingen brengt Dansgroep Haarlem de voorstelling ‘De Herberg’, geïnspireerd op het gelijknamige gedicht van de Perzische dichter Rumi. Het publiek maakt op deze avond een indringende ‘reis’, waarna de dansers een herberg willen zijn voor hun publiek. Samen met de jonge maker Christoph Eberl heeft Haya Maëla deze choreografie verder uitgewerkt en verdiept.
Toegang gratis