HOTSPOT CROOSWIJK

De Nieuwe Branding, Pootstraat, Boezemstraat

BOEZEMSTRAAT 187 – EXPOSITIES EN COMEDY
Vrijdag 5 oktober, vanaf 17.00 u feestelijke opening
6 en 7 oktober, 12.00-17.00 u exposities
13 en 14 oktober, 12.00-17.00 u exposities
Zaterdag 6 oktober, 20.00-22.00 u In the picture Locatie: Boezemstraat 187

In deze grote en centraal gelegen locatie in Crooswijk exposeert een tiental kunstenaars in prachtig aan elkaar geschakelde zalen en in de etalages. Ook Galerie Thyade is hier te gast en toont werk van nog eens vier exposanten.
exposanten: Marcel Koeleman, Els van Teeffelen, Ineke Voigt, Judith Aardse, Sandra Wigbold, Thyade Art (Ank van der Kwaak, Jenny Olde Monnikhof, Erika Stanley, Lenie van den Bulk), Jackie Prick, Ron Blom, West Givener, Deborah Fernald en Ab Bol

Op vrijdag 5 oktober is er muziek van ‘Mima’ s Chio Manush trio’
bij de opening van deze locatie en wordt er een preview gegeven van de voorstelling op zaterdagavond: ‘In the picture – Art, comedy, cartoons & more…’

 

 

 

 

 

 

Comedy of the West
In the picture – Art, Comedy, Cartoons & More…
Locatie: Boezemstraat 187
Zaterdag 6 oktober, 20.00-22.00 uur

‘In The Picture’ is een project van Debora Fernald. Speciaal voor de twaalfde Kunstroute Kralingen- Crooswijk is Debora Fernald de samenwerking aan- gegaan met comedian Daveson Ignatia en kunstenaar West Givner. Op een unieke locatie zie je je favoriete Rotterdamse comedians en kunstenaars.
Wat is ‘In The Picture’? Kunstenaars en comedians tasten de grens af van wat een comedy-avond tussen kunst en kunstenaars zou kunnen zijn.
Laat je verrassen. Het kan gek, anders zijn, maar zeker om te lachen. Dus, hebben wij een date? En… de toegang is gratis!

 

Over de kunstenaars en hun werk:

West Givner komt uit Cleveland Ohio en woont in Rotterdam. Hij heeft een passie voor tekenen en tekent alles en altijd. Zijn motto is ‘You say it, I draw it’. Instagram: is givner_1

 

 

 

 

 

 

 

Debora Fernald wil met humor controversiële onderwerpen ter discussie stellen. Met als doel, mensen aan het lachen te maken en tegelijkertijd uit te dagen om in gesprek te gaan over taboe-onderwerpen.

In het werk van Debora Fernald staan zelfverzekerde mannen met zelfspot centraal. ‘En het is echt waar…Dicks missen in de kunstwereld.
Graag wil Debora Fernald met haar werk wat gendergelijkheid in de kunstwereld creëren.

Tel. 06-30.67.98.84 / doe. stoer@nullgmail.com

 

ATELIER POOTSTRAAT (SKAR), VERENIGING STUDIO KO
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober, 12.00-17.00 uur Locaties: RBV Crooswijk, Pootstraat 41
SKAR, Pootstraat 43

Op de grote zolders boven Boksvereniging Crooswijk is vereniging Studio KO te vinden. Een bolwerk van kunstenaars en ontwerpers uit allerlei disciplines.
U bent welkom bij Charlien Adriaansens & Louis van der Waal, Tja Ling Hu, Norman James, Bart Koppe, Willy Lamers, Anne-Mercedes Langhorst, Hanne Pierrot, Astrid van Rijn, Janina Schipper, & Mianne de Vries.

Vereniging Studio KO, https://studio-ko.nl; info@nullstudio-ko.nl.

Vlak naast de boksschool is het SKAR ateliergebouw op nr 43. Daar exposeren Machteld Wijlacker, Angelo Evelyn, Tom Waakop Reijers, Danny van Walsum, Vera Witleer, Gijs van der Wilt, Ineke Hekking en Fatima Barzngein

 

DE NIEUWE BRANDING
6 en 7 oktober, 12.00-17.00 u exposities Locatie: Isaäc Hubertstraat 153