HOTSPOT LUSTHOF

Lusthofstraat, Lambertusstraat

KUNSTBOULEVARD LUSTHOFSTRAAT
Zaterdag 13 oktober 2018
Locaties: Winkels en kunstmarkt in de Lusthofstraat
Wijnhandel Den Toom, Vredehofstraat 74

Ook dit jaar wordt de Lusthofstraat tijdens de kunstroute weer een echte kunstboulevard, waar je tijdens het doen van je boodschappen tevens kunst kunt kijken én kopen. In een groot aantal winkels exposeren kunstenaars hun werk en daarnaast is er dit jaar een kunstmarkt met zo’n twintig kramen waarin werk is te zien is van verschillende kunstenaars.
Liesbeth Verhoeven tekent tijdens de kunstmarkt portretten in houtskool. Kunstboulevard Lusthofstraat is tot stand gekomen in samenwerking met de Winkeliersvereniging Lusthofstraat.
Vanaf 17.00 uur spelen Suzette Ronteltap en René Koop wereldmuziek tijdens een wijnproeverij bij Wijnhandel den Toom in de Vredehofstraat. Deze wijnhandel serveert dan een bijzondere selectie van Oost-Europese wijnen, gecombineerd met kunst van de uit Oost-Europa af- komstige kunstenaar Michalina Malolepsza. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en te proeven! Kijk voor meer informatie over de exposities op onze website en facebookpagina.

ATELIERGEBOUW LAMBERTUS-
STRAAT
Zaterdag 13 en zondag 14 oktober, 12.00-17.00 u Locatie: Lambertusstraat 104

In het ateliergebouw Lambertusstraat exposeren de volgende kunstenaars: Bert Mulder, Jaqueline Spec- ken, Jan Wagner, Olphaert den Otter, Pim van Halem. Naast de tentoonstelling van hun werk organiseren de kunstenaars tijdens het weekend een speciaal programma. Informatie hierover treft u aan op de website.