HOTSPOT PRO REGE

Pro Rege, hofje Gerrit de Koker

BEELDENTUIN
HOFJE GERRIT DE KOKER
Zaterdag 13 oktober, 13.00 uur (opening)
Zaterdag 13 en zondag 14 oktober, 12.00-17.00 uur
Locatie: tuinzijde in de Taborstraat

In het Hofje Gerrit de Koker is voor de derde keer tijdens de Kunstroute Kralingen-Crooswijk een beel- dentuin te bewonderen. Beeldhouwers en keramisten exposeren er, met in elk geval werk werk van Marcel Koeleman, Jan Sinke, Jacqueline Specken, Rob van der Ven, Ineke Voigt en Jaap Rodrigues Pereira. Frank Stoopman. Laat u verrassen door hun werk in de tuin van het hofje.

 

VH GALERIE KRALINGEN
Zaterdag 13 en zondag 14 oktober, 12.00-17.00 u
Locatie: Voorheen Galerie Kralingen, Gashouderstr. 9

Galerie Kralingen sloot afgelopen juni haar deuren na meer dan 25 jaar. Hier vond steeds de opening en vaak ook de veiling plaats van de route. De nieuwe eigenaar is zo vriendelijk om de grote zaal in de voormalige galerie nog eenmaal beschikbaar te stellen. Hier exposeert een aantal kunstenaars zonder eigen ruimte: Agnes Westerduin, Alina Eliza Smocov, Firas Kaloussiyh, Ilona Bruins, Jenny Kapteijn, Margriet Wehrmeijer, Michalina Malolepsza, Ropp Schouten, Tineke Schouten.

 

DE STEEK – EXPOSITIE
Zondag 14 oktober, 16.00 uur opening expositie Michel Boelaarts
Locatie: De Steek, Lusthofstraat 2-A

In het kader van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk 2018 exposeert Michel Boelaarts met fotobewer- kingen in ‘Kunst in De Steek’. ‘Kunst in De Steek’ is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur; in het weekend van 13 en 14 oktober vanaf 12.00 uur. Bij de opening geeft Michel Boelaarts een toelichting op zijn werk. Daarbij is iedereen van harte welkom! De expositie is te zien tot en met 5 december 2018.