Dertiende kunstroute in oktober

Op donderdag 3 oktober 2019 wordt de dertiende editie van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk geopend.

Op donderdag 3 oktober 2019 wordt de dertiende editie van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk geopend. Het wordt een vernieuwende editie vol kunst en cultuur die je niet wilt missen!

De kunstroute duurt dit jaar van donderdag 3 tot en vrijdag 11 oktober. Kralingen en Crooswijk worden weer verenigd in één weekend vol kunst en cultuur, op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Op de doordeweekse dagen vinden extra activiteiten plaats zoals workshops, lezingen en kleine exposities.

Gastcuratoren richten dit jaar een aantal prikkelende thema-exposities in met werk van zowel de ingeschreven kunstenaars als gastkunstenaars.

Gastcuratoren richten dit jaar een aantal prikkelende thema-exposities in met werk van zowel de ingeschreven kunstenaars als gastkunstenaars. Er komen ook meer activiteiten waarbij het publiek zelf kan meedoen, zoals workshops. De kunstroute wordt afgesloten met een kunstveiling, gecombineerd met een mooi slotfeest op vrijdag 11 oktober.

Binnenkort kunnen kunstenaars uit Kralingen Crooswijk zich weer inschrijven voor de dertiende kunstroute.
Hou onze nieuwsbrieven in de gaten en kijk eens op onze website en facebook pagina als je onze vorderingen met het programma wilt weten!