Inschrijving Kunstroute Kralingen-Crooswijk 2019


Beste kunstenaar,

Dit jaar wordt de 13de editie van de kunstroute in Kralingen-Crooswijk georganiseerd van 3 t/m 11 oktober 2019.
Kralingen en Crooswijk worden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober verenigd in één weekend vol kunst en cultuur, waarbij gestreefd wordt naar een zo breed mogelijk kunstaanbod. Daarnaast belooft het in de omringende dagen wederom een bruisend programma te worden van activiteiten rondom kunst en cultuur, openingen, exposities, workshops, wandelingen en podia met poëzie, optredens en muziek. De kunstroute wordt afgesloten met een kunstveiling, gecombineerd met een mooi slotfeest op vrijdag 11 oktober.

Routes Crooswijk en Kralingen weer samengevoegd

De routes in Crooswijk en Kralingen worden weer samengevoegd. Zo hopen wij dat de bezoekers zich concentreren op een groot aanbod van alle deelnemende kunstenaars. 
Je kunt je werk laten zien in je eigen atelier of op een locatie die wij tijdens de kunstroute voor jou organiseren en waar we veel publiek verwachten.

Gastcuratoren


Dit jaar nodigen wij een aantal gastcuratoren uit die rondom een bepaald thema of bepaalde kunstvorm prikkelende overzichtsexposities gaan samenstellen, met werk van zowel de ingeschreven kunstenaars als gastkunstenaars.

Voorwaarden deelnemers


Iedere kunstenaar van binnen en buiten Kralingen/Crooswijk kan zich voor de kunstroute aanmelden. De inschrijfkosten bedragen € 45,00. Voor betrekkelijk weinig kosten kun je je aan een groot publiek laten zien. De afgelopen jaren telden we tussen 4000 en 5000 bezoeken aan locaties van de kunstroute.
Je krijgt hiervoor naast de mogelijkheid om te exposeren, een uitgebreid profiel op onze website met een link naar je eigen site, persoonlijke aandacht op onze Facebookpagina en Instagram. Tevens heb je de mogelijkheid om één van jouw werken te verkopen via de veiling en is het mogelijk om in de ochtend een eigen workshop te organiseren voor bezoekers van de kunstroute.
Ten aanzien van het programma zijn wij ons aan het beraden over de vorm waarin we dat gaan verspreiden. Dat kan een boekje zijn, maar ook een compacte hand-out die enkele weken voorafgaand aan de route wordt uitgebracht met daarin het programma, alle deelnemers met locaties en een plattegrond en verwijzing naar de website voor meer uitgebreide informatie. Over de definitieve vorm moet nog worden besloten. Suggesties zijn welkom.
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de 13de editie van de kunstroute? Vul dan het formulier in voor 31 mei a.s. via deze link of via de link op de site