MONTMARTRE KRALINGEN BOULEVARD

MONTMARTRE KRALINGEN BOULEVARD
29 juni a.s. van 12.00 –18.00 uur.

Voor deelnemers en geïnteresseerde kunstenaars van de kunstroute is het tevens mogelijk om zich aan te melden voor Montmartre Boulevard Kralingen dat plaats vindt op 29 juni van 12.00 – 18.00 uur a.s. op de Vlietlaan onder de bomen.

‘Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen’

Een kunstmarkt die plaats vindt tezamen met het groot en gezellig smaakfestijn ‘Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen’ op het plein aan de Weteringstraat en de markt In de Frits Ruysstraat.
Een prachtig complementair programma waar tenminste 3000 bezoekers worden verwacht. Op de markt Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen kun je aan lange biertafels met familie en vrienden lekker kletsen, een drankje drinken en een heerlijk hapje eten. Voor de kinderen is vermaak geregeld. Je kunt dus samen ongestoord een spelletje spelen of gewoon van live muziek optredens genieten.

Deelnemen?

Als je interesse hebt om aan Montmartre Boulevard Kralingen deel te nemen stuur dan een mail naar: Aat.Biesheuvel@nullwoonstadrotterdam.nl kijk voor informatie op www.boulevardkralingen.nl