REMINDER INSCHRIJVING KUNSTROUTE KRALINGEN-CROOSWIJK

Tot 31 mei aanmelden voor de kunstroute Kralingen- Crooswijk.

Kunstenaars kunnen zich nog tot 31 mei aanmelden voor de kunstroute Kralingen- Crooswijk die dit jaar plaats vindt in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019.
Kralingen en Crooswijk worden weer verenigd in eén weekend vol kunst en cultuur, waarbij gestreefd wordt naar een zo breed mogelijk kunstaanbod met een aantal exposities samengesteld door curatoren, de mogelijkheid om je eigen workshop te organiseren, en daarnaast activiteiten in de omringende dagen op het gebied van kunst en cultuur, openingen, wandelingen en podia met poëzie, optredens en muziek, afgesloten met een kunstveiling, gecombineerd met een mooi slotfeest op vrijdag 11 oktober.
Je kunt je werk laten zien in je eigen atelier of op een locatie die wij tijdens de kunstroute voor jou organiseren en waar we veel publiek verwachten.

Inschrijfkosten bedragen € 45,00

De inschrijfkosten bedragen € 45,00. Voor betrekkelijk weinig kosten kun je je aan een groot publiek laten zien. De afgelopen jaren telden we tussen 4000 en 5000 bezoeken aan locaties van de kunstroute. Je krijgt hiervoor naast de mogelijkheid om te exposeren, een uitgebreid profiel op onze website met een link naar je eigen site, persoonlijke aandacht op onze Facebookpagina en Instagram. Tevens heb je de mogelijkheid om één van jouw werken te verkopen via de veiling.

Enkele weken voorafgaand aan de route wordt een boekje of een compacte hand-out uitgebracht met daarin het programma, alle deelnemers met locaties en een plattegrond en verwijzing naar de website voor meer uitgebreide informatie.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Vul dan het formulier in voor 31 mei a.s. via deze link of via de link op de site.

Kunstuitleenregeling

Kunstuitleenregeling – speciale regeling in samenwerking met Stichting Kunstuitleen Rotterdam
Evenals vorig jaar is het voor alle deelnemers van de kunstroute mogelijk om deel te nemen aan een speciale kunstuitleenregeling die in samenwerking met Stichting kunstuitleen Rotterdam is ontwikkeld. Je wordt hier nader over geïnformeerd op het moment dat je als deelnemer hebt ingeschreven.