Gastcuratoren en ander nieuws

Gastcuratoren

Elk jaar proberen we de kunstroute Kralingen-Crooswijk weer te vernieuwen en dit jaar gaan we daarvoor een aantal gastcuratoren vragen om zelf een expositie te organiseren. Namen kunnen we nog niet noemen, die hoor je in een volgende nieuwsbrief. We proberen vijf curatoren te vinden die elk in een bepaalde kunstvorm een expositie met professioneel werk samenstellen. Zij kunnen kunstenaars uit zowel Kralingen-Crooswijk als daarbuiten bij deze exposities betrekken, liefst op een bijzondere locatie die we gezamenlijk proberen te vinden.

Donderdag 3 tot en met vrijdag 11 oktober

Het programma duurt deze keer van donderdag 3 tot en met vrijdag 11 oktober, negen dagen vol kunst en cultuur in Kralingen-Crooswijk. We werken hard aan het bevestigen van locaties en zo mogelijk nieuwe locaties. Intussen is ons coördinatieteam versterkt met Tessa Schlechtriem. Zij gaat samen met Annejole Jacobs-de Jongh de coördinatietaken uitvoeren voor onze dertiende editie.

Kortom: we zien uit naar weer een mooie kunstroute. En we hopen natuurlijk dat jij gaat deelnemen!