Laatste kans!

Tot uiterlijk 14 juni aanmelden voor de Kunstroute Kralingen- Crooswijk

Ben jij kunstenaar en woon of werk je in Kralingen of Crooswijk? Dan kun je je nog tot uiterlijk 14 juni aanmelden voor de Kunstroute Kralingen- Crooswijk. 

In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 zijn Kralingen en Crooswijk verenigd in één weekend  openingen en exposities in kunstenaarsateliers en op bijzondere verzamellocaties. Er zijn ook workshops, lezingen, wandelingen, optredens, culturele evenementen en ontmoetingen. 

Workshops

Voor kunstenaars die deelnemen aan de kunstroute is er dit jaar gelegenheid om tijdens het kunstrouteweekend, in de ochtenden workshops aan te bieden, in eigen atelier of op de verzamellocaties. De workshops worden gepromoot via ons netwerk , website en social media. 

Slotfeest

De organisatie van Kunstroute Kralingen Crooswijk organiseert samen met jullie een inspirerende netwerkborrel waar je je collega kunstenaars kunt ontmoeten met een mooi slotfeest op vrijdag 11 oktober. Wil je deelnemen aan de kunstroute en heb je je nog niet ingeschreven? Vul dan het formulier in via deze link of via de link op de site.