over de kunstroute

Dertiende kunstroute in oktober

Kunstroute Kralingen-Crooswijk biedt een podium voor beeldend kunstenaars en culturele ondernemers uit Kralingen Crooswijk, in de ruimste zin van het woord. De route levert een grote bijdrage aan de levendigheid van en het culturele, economische en sociale klimaat in het gebied Kralingen-Crooswijk.
De Kunstroute betrekt zoveel mogelijk doelgroepen uit dit gebied bij de georganiseerde activiteiten.

Op donderdag 3 oktober 2019 wordt de dertiende editie van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk geopend. Het wordt een vernieuwende editie vol kunst en cultuur die je niet wilt missen!
De kunstroute duurt dit jaar van donderdag 3 tot en vrijdag 11 oktober. Kralingen en Crooswijk worden weer verenigd in één weekend vol kunst en cultuur, op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Op de doordeweekse dagen vinden extra activiteiten plaats zoals workshops, lezingen en kleine exposities.

 

Gastcuratoren

Gastcuratoren richten dit jaar een aantal prikkelende thema-exposities in met werk van zowel de ingeschreven kunstenaars als gastkunstenaars. Er komen ook meer activiteiten waarbij het publiek zelf kan meedoen, zoals workshops. De kunstroute wordt afgesloten met een kunstveiling, gecombineerd met een mooi slotfeest op vrijdag 11 oktober.
Binnenkort kunnen kunstenaars uit Kralingen Crooswijk zich weer inschrijven voor de dertiende kunstroute.
Hou onze nieuwsbrieven in de gaten en kijk eens op onze website en facebook pagina als je onze vorderingen met het programma wilt weten!

 

 

Bestuur:

Arjen Baas, Marcel Koeleman, Djon Seedorf, Nelly Voogd, Dik Vuik
Coördinatie:
Annejole Jacobs-de Jongh, Tessa Schlechtriem
Website en communicatie:
Ron Blom

Stichting Kunstroute Kralingen-Crooswijk
KvK-nummer 24434953
Bank: NL64 RABO 0129 411 841
vetigingsadres (geen bezoekadres):
Oostmaasstraat 8a
3061 ZS Rotterdam
info@nullkunstroutekralingencrooswijk.nl

‘Privacy statement:
Wij hechten grote waarde aan uw privacy en gaan uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Klik hier voor onze Privacyverklaring..’